Categories
MENU
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Privacy verklaring en disclaimer

Inhoud:

  1. Inleiding
  2. Featured Home
  3. Doel gegevens
  4. Ontvangers
  5. Opslagperiode
  6. Beveiliging
  7. Rechten
  8. Plichten

1.   Inleiding

In deze privacy verklaring staat alles over de manier waarop persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar de gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen de gegevens opgeslagen worden. Daarnaast staan hier ook alle rechten met betrekking tot de gegevens en hoe gebruik gemaakt kan worden van die rechten.
De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen

2.   Featured Home

Dit is de privacy verklaring van Featured Home.  Featured Home is een bedrijf dat zich richt op de in- en verkoop van handelsproducten aan consumenten (B2C) via directe online verkopen, als ook aan bedrijven (B2B). Er zijn situaties waarin de gegevens door Featured Home verzameld worden. Het is daarom goed om te weten wat daarmee gedaan wordt en hoe de wensen rondom klantspecifieke gegevens aangegeven kunnen worden. Daarover gaat deze verklaring. Neem gerust contact met ons op indien u hier niet mee akkoord gaat!

sales@pure4u.shop | Ekkersrijt 7206 | 5692HE | Son en Breugel | Btw. Nr. NL857730150B01 | KVK Nr. 69093385

3.   Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Featured Home. Deze worden hieronder toegelicht.

  1. Het versturen van nieuwsbrieven Featured Home stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Namen en e-mailadressen worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Featured Home. Daarnaast kan het voorkomen dat we mondeling of tekstueel vragen om zich aan te melden.
  2. Contact opnemen. Gegevens zullen verzameld worden indien contact wordt opgenomen met Featured Home via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om zodoende een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en artikel en/of projectomschrijving.
  3. De website van Featured Home verzamelt gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van ons website bezoek of de pagina’s die veel bezocht worden. Alle gegevens worden alleen verwerkt met uitdrukkelijke toestemming, dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om de klant in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

4.   Ontvangers

De gegevens die Featured Home ontvangt en verwerkt worden beheert d.m.v.:

  1. De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment voor aanmelding bij onze nieuwsbrief, wordt het e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.
  2. De e-mail van Featured Home wordt gehost bij Questo. Indien contact wordt opgenomen via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Questo.

5.   Opslagperiode

Gegevens worden voor langere tijd bewaard door Featured Home, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling de gegevens gegevens langer moeten bewaren.

  1. Het versturen van nieuwsbrieven. Het e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van gegevens is voor onbepaalde tijd. Uitschrijven voor de nieuwsbrief is altijd mogelijk via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar sales@pure4u.shop
  2. Contact opnemen. Op het moment van contactopname met Featured Home via mail, dan worden die gegevens die worden mee verzonden, zoals bijvoorbeeld een naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.
  3. Google Analytics. De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan een naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

6.   Beveiliging

Er worden van persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Deze gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Featured Home of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Featured Home. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot klantgegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. Daarnaast wordt een bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat een verbinding met de website van Featured Home privé is. Deze beveiliging is te herkennen aan het groene slotje voor de url.

7.   Plichten

  1. Recht op inzage. Er bestaat het recht om ten alle tijden de gegevens op te vragen die bij Featured Home vastgelegd en bewaard worden. Dit kan door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Featured Home voor het verkrijgen van een overzicht van de gegevens.
  2. Recht op rectificatie. Kloppen de gegevens niet? Of zijn de gegevens veranderd? Er bestaat het recht om dit te laten rectificeren door Featured Home. De gegevens omtrent de nieuwsbrief kunnen aangepast worden via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.
  3. Recht op overdracht. Mochten de gegevens nodig zijn die bij Featured Home opgeslagen liggen in het geval van overstappen naar een andere partij of dienst, dan is er het recht op overdracht. Hierbij dient Featured Home alle gegevens over te dragen aan de andere partij.
  4. Recht op wissen van gegevens. Mogen we deze gegevens niet langer vastleggen bij Featured Home? Dan is er het recht op het laten wissen van deze gegevens.
  5. Recht op het indienen van een klacht. Er bestaat het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, indien er sprake is dat Featured Home niet op de juiste manier met deze gegevens omgaat. Dit kan via deze link.
  6. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar). Wilt u niet dat Featured Home uw gegevens gebruikt? Dan is er het recht op het stoppen van het gebruik van deze persoonsgegevens door ons. Het gebruik maken van deze rechten kan via sales@pure4u.shop onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

8.   Plichten

Featured Home verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Featured Home via e-mail. Deze gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Het e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Featured Home de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die zijn gedeeld met Featured Home, met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst toestemming van de klant voor worden gevraagd. Featured Home behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Featured Home dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Featured Home te beschermen. Daarbij trachten wij altijd het recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Zijn er toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

sales@pure4u.shop | Ekkersrijt 7206 | 5692HE | Son en Breugel | Btw. Nr. NL857730150B01 | KVK Nr. 69093385

Disclaimer

Deze website is met de grootste zorg samengesteld door ons. Desondanks kunnen zich toch onjuistheden voordoen. Wij wijzen u op het volgende.

Informatie

Alle prijzen op onze site zijn in Euro en inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders is aangegeven. De informatie op deze website is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van de producten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze aanbiedingen, facturen, offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn op de website te vinden.

Aansprakelijkheid

Mocht blijken dat er op deze website onjuistheden in de gegevens staan of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Featured Home geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele nadelige gevolgen hiervan. Ook kan Featured Home geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen, onderbrekingen, vertragingen of fouten in het verstrekken van informatie.

Links

Sommige verwijzingen op deze site kunnen linken naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Hierover heeft Featured Home geen controle. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van desbetreffende websites. Bovendien kan onze website componenten bevatten die geïnstalleerd dienen te worden op de eigen PC. Het downloaden en installeren van deze componenten is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid. Featured Home aanvaardt ook hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Krijg gemakkelijk en snel korting op jouw volgende aankoop

Spaar met Featured-home punten voor gratis producten!

Extra voordeel bij Featured-home

Sluit je aan bij onze community en spaar automatisch punten bij het kopen en reviewen van onze producten!

Registreer

Waarom anderen voor Featured-home kiezen

– Groot assortiment op het gebied van verlichting, gadgets, smarthome en audio.
– Goede producten, tegen scherpe prijzen.
– Kennis van assortiment en producten.
– Snelle levering vanuit ons magazijn in Nederland

Bij Featured-home vind je de beste producten voor de laagste prijs

Ben je op zoek naar verlichting, audio, een smart gadget, of een ander elektronisch product om jouw huis voor te bereiden op de toekomst? Of ben je opzoek naar producten van top kwaliteit voor in je keuken?  Featured-home werkt uitsluitend met ervaren product inkopers die de beste producten selecteren. Daardoor bevat ons assortiment altijd de laatste technologische en innovatieve producten. Bij Featured-home vind je daarom de beste producten tegen de scherpste prijzen.