Categories
MENU
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Retourneren

Bedenktijd (zichttermijn) en retourneren binnen zichttermijn
Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen gemiddeld circa €6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. 

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Featured Home geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor producten en/of verpakkingen die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product te testen, zijn wij gerechtigd om een waardevermindering voor te stellen of om de retourzending te weigeren

Retour formulier online invullen en verzenden:
Om gebruik te maken van het retourrecht verzoeken wij u onderstaande gegevens in te vullen van het retour formulier. Dit kunt u direct digitaal (online) versturen. U hoef verder niets te doen dan het artikel te verzenden naar ons retour adres.

  Handige tips voor het terugsturen van uw bestelling;

  1. Vergeet niet uw naam of ordernummer (bestelbewijs) als document in de doos erbij te voegen
  2. Kunnen we niet herleiden van wie het pakket afkomstig is, dan kunnen we de retourzending niet in behandeling nemen en afhandelen. Let hier a.u.b. op!

  Retouradres:
  Featured Home
  Ekkersrijt 7206
  5692 HE, Son en Breugel

  Krijg gemakkelijk en snel korting op jouw volgende aankoop

  Spaar met Featured-home punten voor gratis producten!

  Extra voordeel bij Featured-home

  Sluit je aan bij onze community en spaar automatisch punten bij het kopen en reviewen van onze producten!

  Registreer

  Waarom anderen voor Featured-home kiezen

  – Groot assortiment op het gebied van verlichting, gadgets, smarthome en audio.
  – Goede producten, tegen scherpe prijzen.
  – Kennis van assortiment en producten.
  – Snelle levering vanuit ons magazijn in Nederland

  Bij Featured-home vind je de beste producten voor de laagste prijs

  Ben je op zoek naar verlichting, audio, een smart gadget, of een ander elektronisch product om jouw huis voor te bereiden op de toekomst? Of ben je opzoek naar producten van top kwaliteit voor in je keuken?  Featured-home werkt uitsluitend met ervaren product inkopers die de beste producten selecteren. Daardoor bevat ons assortiment altijd de laatste technologische en innovatieve producten. Bij Featured-home vind je daarom de beste producten tegen de scherpste prijzen.